Friday, October 22, 2010

22 hari meninggalkan blog...

waaaaa pecah rekod sendiri sebab berjaya tidak menghapdet belog selama 22 hari!

Selama 22 hari tak payah pk nak apdet apa kebenda.. nak tulis citer apa.. nak taip apa.. eh macam2 laa... tapi kan korang selama itulah aku sangat2 merindui korangggg! percaya tak? alaaa percaya laaa... kadang2 aku curik2 bukak belog korang tau! tapi tak semua la yang aku dapat bukak.. sebab kat opis neh banyak belog yang kene blocked! ada sesetengah belog jer yang buleh bukak.. yang top2 sume tak buleh.. termasuk ler belog aku sendiri... huhu sedey

Akceli apa kesebabnye aku tak hapdet mesti korang tertanya2 kan? alaa sebab kecik jer uols.. erm sebab tak bayor bil berukban (huhu nangeh).. tadi time rehat dah g bayor.. mana tahan weh tak apdet belog.. nak nak pulak korang asyik tertanya2.. eh kesian la kat uols sume.. tak sampai ati mak cik tau! hahaha (gelak suka)

Erm nak apdet kat umah pulak tak de pc.. pc aku dulu time belaja dah bagi kat adik ipar pakai.. sian dia nakbukak fesbuk jugak kan.. so bagi la kat adik2 hihi.. laptop? hurmm langsung tarak.. kalo ada buleh la aku on9 belog 24 jam! ohhhh tidakkk 24 jam ker? mana buleh nak layan suami lagi kan.. nak buat kerja rumah lagi macam2 laaa

eh apa aku dok merepek nie? haha mengarut jer kan... eh kalo dapat laptop sebijik best jugak nie (harap2 en bob baca la entry nie fuh fuh fuh)

k la uols ai promise start minggu depan ai apdet cerita terkini kat korang eh! eh ada sapa2 nak datang beraya umah aku ari minggu nie? datang la kuih raya banyak lagi kat umah aku tu tak de sapa nak makan haha

k la babai

6 comments:

♥ QaseH ♥ said...

rindu akk taw

honeysour's blog said...

memang lama gilerrrrr akak tak apdet blog...

insyallah la..minggu ni bincang dulu ngan ain nak dtg umah kak ila...

lpas tu takyah malas-malas dah tau..sian kat nana ni.. ari-ari tgu bilala kak ila nak apdet blog..

ChiLaBaey's Spot said...

Jibam welcome back... Jom join contest saya.. baru renew tarikh tutup baru... :)

therosputih said...

yeahaa...akak kita dah hupdate...tak sabo nak tau psl baby...hihi...tak lupa gak, kesah tuan punya blog ngan pasangan...(takut tuan punya blog kecik hati...ekekeke)

mekchu said...

patut rasa sunyi.. 22 hari tanpamu.. ecehhhh

JIVEBUMZ said...

thanxs uols! kerna sudi support saya! muahhhh

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site