Tuesday, October 26, 2010

duit tak kuar lagi tapi makan kat pizza hut

Eheh nie kisah semalam la nie.. gara-gara nak kuarkan duit kat maybank tak kuar2 kitorang pegi pekena pizza hat kat tesso shah alam :P

biase la semalam kat gaji gomen kuar.. ate dengan semangat wajanye kami pegi la kuar duit beramai2.. biasa la nak bayar sana.. bayar sini.. tetiba plak maybank buat hal.. 3 atm yang berlainan tempat kitorang pegi tapi sume tak buleh kuar duit.. tah apa dia tulis "we are sorry bla bla bla.. tak henggat tah apa yg ditulisnya" hihi

at last penat mencari atm lain masa pun dah suntuk perut pun dah berkeroncong.. nampak pizza hut terus berdesup masuk.. padahal dalam poket ade la seringgit dua hahaha gamble



meleleh ayaq liuq nengok pizza hut panas2 nie weh :P

makan sampai tak henggat..


makan berhutang hihihi pinjam duit si hannan (yang pakai tudung kaler putih) dulu kang esok2 kitorang bayor ler haha

haaa tu dia makan2 tak sedar bukan kita yang bayar.. pinjam duit kawan dulu.. sesekali apa salahnya kan? kalo belanja terus lagi banyak pahalanya hihi

3 comments:

mekchu said...

kesian kat baby.. dia lapar... huhuhu.. bleh bg alasan tu?

atty's said...

lama dah tak makan pizza..
ila sihat ke..?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tringin nk mkn pizza lg...padahal br mkn lst week..ayoyoyo

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site