Tuesday, September 20, 2011

Sambung kisah bufday mama


Hai korangggg

Bersambunglah kita sekali lagi kisah celebrate bufday my mil tu yer.. haa saje la kan nak kasi entry yang banyak gambar nie.. rasa macam dah lama tak letak gambar banyak2 since ada baby kecik nie kan.. kira entry lepas geram gambar jugak lani yer

kek bufday disponser oleh aku dan jugak kakak ipar.. aku beli dekat SR ole-ole seksyen 18.. banyak kek yang sedap2 dah tak de terpaksa la amek kek nie.. perisa coklat bluebery cheese.. oklah daripada tak de langsung.. mil aku suka kek yang berunsurkan coklat mujur ada kek nie satu-satunya yang tinggal..


sedap jugak.. tapi sedap lagi coklat indulgance tu kan hurmm tak pe next bufday plz...

acara nyanyi2 lagu hepi bufday oleh semorang..hepinyaa mil mesti dia terharu kan anak menantu celebrate buat kejutan ahaa..

 bufday yang ke 54 tahun... muda lagi apa heheh

 sambut sekali dengan sepupu akak ipar aku shazniza namanya... kebetulan sama date pulak... haa eloklah disekalikan baru meriah gitu..

 bebeday gurlz...

weols sekeluarga makan kek sajork.. almaklumlah semuanya dah sengkak perut makan tak henggat masa dekat Restoran Steamboat kat MAEPS, Serdang tu kan.. makanya makan kek dan minum air kosong udah ler..

family picca.. bukan senang nak bergambar bertiga so kalo ada peluang tu jangan dilepaskan.. mintak tolong jer sapa2 yang ada kat depan mata snapkan hehe
 eh bakal pengantin baru pon ada.. adik ipar aku bersama tunangnye.. Insyaallah nextyear kawen.. time nie esya dah boring sebab tu dia suka nak rosakkan gambar.. haa nasiblah korang yer asalkan gambar aku yang kat atas tu ok sudah
tu saje.. next bufday sapa plak yer???


p/s: taip entry waktu rehat kat opis.. tak kuar makan sebab aku puasa.. eh itu pon dah bagitau kah?? hehe sukati laaa.. daaa uolss

2 comments:

atty's said...

putih melepak si esya..geram unty nengok..

pRincESs_N said...

tserlah muka happy mil akak..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site