Tuesday, September 27, 2011

Raya raya raya

Hai kisah raya tak abes2 walhal esok dah 30 syawal ok.. adeh lagi sehari jer lagi nak puasa 6.. camno nie esok jer last pon.. pastu esok plak ade open house jabatan agagagaga nak puasa ke idok esok ni yer? hurmmm tepuk dada tanya iman... konpius sebentar ya..

ini entry hat minggu lepas hari jumaat weols GENG MAKAN.. aku gelarkan geng makan yer kawan2 aku nie sume suka makan.. pantang nampak makanan perghhh pasti settle punya! time nie weols pegi beraya-raya.. ala 3 buah rumah jer termasuk rumah aku.. hari jumaat kan time rehat tu panjang sket so bolehlah kitorang pegi beraya umah kawan2..

semuanya dekat kuarters yang sama.. satu bangunan satu lif cuma tingkat jer yang berlainan.. rumah kak ani tingkat 2, eqa tingkat 3 dan aku ditingkat 12 phewww paling tinggi lagi tingkat 16 ko..

apo laie meh layan gambaq kami jelah no... nak taip caption tak dak idea dah.. lagi pun taip entry time rehat kena laju2 jap g kui 2 line belog dah kena block!!! huhuhu buhsan

oh yer aku singgah tingkat 3 amek Esya dulu.. bawak Esya pegi beraya baru siyokkk..ahaha baru dapat kuitp duit raya.. motip??? hahaha
see... ramai yang nak pose ngan Esya.. nie yang malas nie hahaha habes mama Esya tak vogue lagi taw


Esya dan aunty shitah..

Esya bam2 manje sayang...

Esya ngah wat per tu?? hasihhhh tutup2

kak ani hidangkan koktail dan sandwich telur.. ok lah tu kenyang gak coz pagi tu kat opis kitorang pon ade makan2 jugak..

Esya dan bakal mommy..aunty tora..

Esya dan aunty anan.. minah nie rajin melayan anak aku.. sejak daripada dalam perut lagi.. asyik ler dok menggosok perut aku dan berborak2 ngan esya..

arghhh tu jer dulu santapan tengah hari nie.. kang kalo sempat aku tepek lagi.. banyak lagi gambo dalam kamera aku nih.. tak kira nak tepek jugak walaupon lambat! hahaha

2 comments:

ZaNa aDieyZa said...

comelnya gambar esya yg last tu!

senanglah kalau ramai member office yg tinggal dekat2 kan.. nak beraya & kenduri mmg senang nak dtg..

pRincESs_N said...

sejak ade anak..tetibe rajin nk beraya2...nk kutip duit raya...hiks...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site