Monday, September 19, 2011

Celebrate Bufday My MIL

16 September 2011 bersamaan dengan HARI MALAYSIA ialah hari lahir mak mertua aku yang ke 54 tahun.. sama dengan kemerdekaan kita yang ke 54 tahun.. aku memang tak ingat langsung hari tu bufday mil.. masa tengah siap2 nak pegi open house ari sabtu tu abg ipar kol suh pegi MAEPS kat Serdang tu ada makan2 family katanya.. makanya kami hanya sempat pegi open house 2 buah rumah sahaja.. terus memecut ke Serdang lepas anta anak buah aku ke uitm.. 


Weols sampai agak lewat.. sepatutnya jam 7.30 malam kena ada di sana.. tapi weols sampai dah dekat 9 malam daa huhu semorang dah makan...
sampai jer mil terus terpa Esya.. rindu cucu lah tu ehehe 

yang ini fil... alaa esya nie time atok nak bergambar time nie la nak gosok2 mata plak dah

adik ipar si alip

abg ipar..abg am

kak ina.. kakak ipar sporting giler

makan-makan... time nie dorang sume temankan aku makan2..oh thanxs sume..

bergambar sajelah aku nie kan.. haha

abg am booking 2 table.. kitorang asing laki pompuan haa senang nak bergosip..

makan steamboat @ Restoran MAEPS.. baru aku tahu kat dalam tu ada restoran rupanya.. makan bufet satu kapla rm 18 only.. makan la sebanyak mana pon selagi mampu..

aku makan sket jer.. napa tah tekak nie macam tak boleh terima steamboat tu.. padahal kalo makan kat johny tu lajuuu jer aku melantak..

makan2 sampai jam 10 lebih then kitorang singgah kajang umah mertua untuk acara potong kek pulak.. kek tu aku beli dekat shah alam membawa ke serdang pastu ke kajang pulak mujur tak cair.. tapi macam dah turun cket la sebab kek cheese kan mana tahan lama2 kalo letak luar.. huhu nasiblah..

Last but not least acara bergambar bersama keluarga.. pic nie aku yang snap ok


tapi bila sampai turn aku nak bergambar habis gambar jadi blurrrr ohhh mencikkkk

arghhh tak perlah mungkin korang sume nak sabotaj aku kan?? tak pon itu tandanya aku kene beli dslr..hahaha verangan sat no..

entry makan kek? kita sambung nanti lah.. tak sempat nak resize pic.. malam tadi esya ayik nak melekat jer ngan aku so camno?? huhu

*lately entry aku semua kena taip laju2 fuh pengsannnnn

3 comments:

atty's said...

kty dah lama tingin nak merasa mkn steamboat kt sini..asyik takde peluang

pRincESs_N said...

maeps yg kt serdang tu yer kak ila?

JIVEBUMZ said...

atty's ,
harusss cuba tu kakty dah dekat kan ngn umah akak?

pRincESs_N ,
aah kat serdang yg biasa dorang buat MAHA tu

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site