Wednesday, June 13, 2012

Birthday party BS Esya, Cyrus & Atiya

 Ahad lepas bersamaan 10 Jun 2012 ada 3 jemputan birthday party pfttttttttt kenyang perut makyong nie tau.. First pegi umah BS esya.. itu pun dah lambat.. janji nak datang pukul 3.. pukul 3 lebih baru aku sampai.. semua gara-gara esya yang bangun tido lambattttt sangat.. tido pukul 12 bangun pukul 3 bagusss anakku

sesampainya kami dirumah BS esya.. oh ye kenalkan BS esya nie bernama ELLY.. nama glamer.. nama penuh ALIANA ALIAS.. tulisan sengaja dibesarkan :) semua tetamu sedang menanti kek di potong.. tunggu kitorang lettew hehe maaf yer korang semua.. nie ha budak tecik buat hal.. bangun lambat plak dia nie :P


opss comel tak BS esya??? somel kan??? hehehe apsal lah bedak aku tu tebal sangat arrr  nampak putih semacam jer

esya nie kan menyombong plak dengan BS dia aritu.. BS dia nak dukung langsung dia tak nak.. hiii mentang2 ada mama dia kat situ


sesi memotong kek.. oh yer kek itu disponser oleh saya sebagai hadiah kepada bufday girl.. kek cokelat moist bendera jerman.. Si Elly minat sangat dengan negara jerman agaknya sebab dia yang rekues nak gambar tu.. layankan ajelah yer

Kitorang makan..makan..dan terus makan... esya pon makan jugak.. ngalahkan mama dia :P
yang paling syok ade laksa penang.. sedapppppppppppp

lepas makan2 semua kitorang cargas ke umah blogger cikpuanmiera pula.. bufday party anak beliau.. makan sikit jer sebab perut dah full dengan laksa tadi..

jumpa blogger honeysour... then gerak ke umah ain pula untuk bufday anaknya.. atiya...

sampai dah maghrib........

makan..makan...makan... solat...


then balik sampi umah pukul 9 lebih...

abes... makan..makan..makan

2 comments:

atty's said...

mudanya BS Esya.

Puteri Satu said...

dah besar dah dia... tak lama nak beradik kan...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site