Friday, May 18, 2012

Alhamdulillah... esya akan jadi kakak

Ehem2.... soriii lambat nak info kat belog nih... sebab....
guwe malewww laa hahahaha

malewww gitu ko

ai dah peknen 23 weeks tau..
syukur alhamdulillah.. perut semakin membeso dengan jayanya.. dah mula pakai uniform since 2 minggu lepaih.. sebab kain tak boleh nak zip daa..hehe

Perasaan??? neves kot.. sebab baru bersalinkan Esya tahun lepas secara ceaserian... rezeki datang awal so kita terima ajelah...  mudah-mudahan segala urusan semasa peknen dan selepas peknen nanti dipermudahkan segalanya.. mama dan baby sihat dan selamat.. aminnn

Due 15 September 2012 lepas RAYA ok! wohoooo sempat lagi belasah ketupat & rendang kot... kalo diizinkanNya..

Nak tengok gambar perut x?? hehe next entry la yer.. ai malewwww :) *gatai!



8 comments:

atty's said...

Tahniah ila..tahniah gak utk esya, jaga diri ye.

atty's said...

Tahniah ila..tahniah gak utk esya, jaga diri ye.

♥ Elin ♥ said...

waaahhh!!!senyap2 eehhh.......apa pun tahniah :)

Puteri Satu said...

baru nak tegur akak tengok gambar masa majlis qiqah esya tu nampak perut cam besar... rupanya udah berisi..huhuhu... apapun tahniah... selalu jarak terbaik untuk anak kedua adalah 2 tahun.. tapi dah rezeki.. alhamdulillah ye tka.. jiran akak pun last year bersalin c-ser.. this year pun nak bersalin lagi... misi lak tuh.. steady je dia... huhuhu

youramirah said...

alaaa, jeles nih! eh, doc marah x bila tau history previous preknensi czer? hasben kita selalu beringat kata nak jahitan terbukak la ape la. pastu sendiri merana padan muka. haha. take care anyway!

mekchu said...

erkkk udah 23 weeks? senyap2 je erkkk.. pandai bertahan simpan rahsia.. rezeki jgn ditolak.. mekchu doakan semoga semuanya dipermudahkan.. (still mcm tak percaya nih sbnarnya)

izyandyiean@life said...

tahniah Ila... no wonder hr tu SI merudum kan..sbb nak ada org br..hehe... :)

Zana Adieyza said...

tahniah kak.. maaf sebab zana baru perasan entry ni.. doakan ada rezeki utk zana pulak lepas ni yer..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site