Wednesday, July 2, 2014

Sirap ajaib itu VIVIX SHAKLEE


Hai bertemu kembali... nak cerita pasal vivix nie.. tahukah anda apa itu vivix? glamer sangatkah vivix nie sampai semua status sid shaklee di fb bercerita tentang vivix? ok memang glamer uolsss. Kalau uols adalah pengguna shaklee pastinya semua sedia maklum. Namun yang masih belum mengenali vivix jom saya kenalkan...

Sebelum tu nak bagitau uols... kalau nak free membership boleh beli 2 botol vivix. Senang2 anda dapat cash bonus. Tak mau ka?? hehe

"Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi  polifenol. Vivix merupakan satu paten tertunda yang hebat dengan campuran botani eksklusif yang terdiri daripada poligonum cuspidatum, anggur muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak ung. 

Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Vivix Shaklee merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. "

Antara kehebatan vivix shaklee adalah seperti berikut....


a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Antara kehebatan vivix shaklee adalah seperti berikut....

* Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan

* Memelihara keseluruhan kesihatan

* Anti oksida yang sangat baik - awet muda

* Membantu anda merasa lebih bertenaga

* Mengurangkan risiko kanser

* Membantu pesakit diabetic

* Menguatkan sistem imun
Masih tak percaya yang vivix nie power moh baca testimoni berikut.....


 

Perhatian: Vivix tidak sesuai untuk wanita yang sedang hamil, ibu menyusu dan mereka dibawah umur 18 tahun.


Pertanyaan lanjut boleh hubungi saya....

ila kamilah 012-5417451
Fb Page: jivebumz vita shop

No comments:

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site