Wednesday, April 18, 2012

Kenangan tahun lepas... 18 April 2011

18 April 2011...


Wahhhh cepatnya.... dah nak setahun... masih teringat lagi kenangan saat sakit nak beranakkan Esya last year... sakit awal pagi beserta tanda2 nak bersalin dan esoknya lahirlah seorang puteri yang di beri nama Qalesya Irdina Binti Khairul Aizat...

Sekejapan jer masa itu berlalu pergi.. Ya Allah.. Aku bersyukur sangat dengan kurniaan ini.. moga2 permudahkanlah segala urusan kami untuk membesarkan anak ini menjadi anak yang solehah...

Entry Esya satu tahun besok lah yer :)



2 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Ok.. Ok.. Saya tunggu next entry dari Jibam... :)

Ana Lyana said...

eh, daH setahun dan esya... =p kejap je kan..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site