Thursday, April 26, 2012

Jemputan Majlis Aqiqah dan Hari Lahir Esya

Hai korang...
Sihat????

Jemput datang yer ari ahad nie ada buat makan2 sket sempena bufday esya :)

Tak sabar rasanya nak sambut tetamu sebab nie first time buat kenduri kat rumah sendiri.. Harap2nya semua akan berjalan lancar dan tetamu pulang dengan kekenyangan..

Esok aku dah start cuti sampai selasa.. Nak prepare untuk majlis esya nie dan nak berehat2

Ok uols sape yg free jemput datang yer.. Makan kambing ok! Hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

yuyu jannah said...

happ birthday esya..yuyu balik ganu jumaat ni.kalau x blh tumpang tiup lilin cake esya

sepatubunga said...

happy birthday esya! :)

sepatubunga said...

happy birthday esya! :)

therosputih said...

wah...kalau ada area umah akak, kompem dapat cubit pipi2 bam2 esya...

selamat ulang tahun kelahiran esya...

hope everything goes well ahad nih...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site