Friday, March 23, 2012

Hai, saya masih disini!

Assalammualaikum wbt sume...

Dah lama gila kot tak mengonlinekan diri secara aktif.. hehehe maafkan saya yer.. sekarang nie mood bloging dah ke laut.. disebabkan kesebokkan kerja di pejabat dan juga kebizian di rumah.. saya macam tak boleh nak bahagikan masa seperti dulu.. antara blog, kerja dan juga anak..

Seriusly saya sangat2 sebok ditambah pulak dengan penyakit M yang baru saja menular (eh bukan dah sedia ada ker penyakit nie? hehe) Saya sangat rindukan zaman2 saya gila mengapdet blog dulu.. sehari 4,5 entry sehari... perghhh rileks jer kot... sekarang??? hurmmm dulu lain sekarang lain.. dulu solo sekarang dah ada anak.. aiseyman alasan latu hahahah

Ok ok yang sebenarnya saya MALAS..  yer saya akui memang saya malas.. hai entah bilalah penyakit malas nie nak berakhir yer...

Saya selalu baca blog korang tau... dalam diam2 thru my bb.. percayalah... blog kalian totap dihatiku..

Sebelum saya mengakhiri entry pendek nie.. saya nak ucapkan Tahniah kepada rakan2 blogger iaitu AnaLyana di atas kelahiran baby comeinya.. tahniah juga kepada mekchu kerana telah berjaya menghasilkan adik untuk najmi dan juga tahniah kepada rakan2 yang lain kerana masih tegar di area blog...

Korang tetap dihati saya ok :)

miss uols....

2 comments:

AnaLyana said...

Thanks Kka ila..:) ala..plisla jgn berhnti berblog.. nk tgk gambar esya..:)

izyandyiean@life said...

ha ah..da lama xtgk esya..mesti tmbh tembam...:P

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site