Wednesday, September 11, 2013

Sara 1 year

 Hai... Assalammualaikum semua.. masih kenal jivebumz?? hehehe tenggelam timbul dah jivebumz nih huhuhu

Malas dah nak bagi alasan.. sebab memang malas pon nak update blog..kehkehkeh

Baiklah.. korangggg... nie haa anak kesayangan ambo dah setahun ok! Syukur alhamdulillah pada 7 september 2013 genap setahun... sekejap jer masa berlalu (ayat selalu orang cakap). Pejam celik dah setahun..

Perkembangan terkini Sara..
  • Belum pandai berjalan
  • Merangkak laju giler
  • Berdiri dan berjalan sambil pegang sofa/rak tv
  • Suka meminta. Pandai tunjuk apa yang dia nak.
  • Suka main peties huhu abes basah dapur
  • Suka menjerit kalo dia boring
  • Cepat mengikut apa yang kakak buat
  • Suka makan sendiri tak bagi aku suap pftttt
  • Pemanja...
  • Penghibur mama, babah dan kakak esya
  • dan banyak lagi yang tak tertaip hehe
 Sayang sangat3 budak tecik nih tau!

adik dan kakak tak boleh pisah.. macam kembar dah depa dua nie.. apa yang kakak makan itulah yang adik nak.. even aku beli biskut khas untuk baby tu coco crunch kakak juga yang dia nak.. sara...sara


Seronok tengok anak membesar di depan mata.. walaupon aku ibu yang bekerja tapi aku rasa puas dapat membela dan menjaga anak sendiri. Biar penat sikit tapi hati gembira..

To Sara: Semoga menjadi anak yang mendengar kata dan berjaya di dunia akhirat.. mama babah dan kakak sayang kamu sangat3 hingga akhir hayat..

Ok next entry tatau bila hehe.. thanxs uols yang masih sudi baca blog jivebumz nih.. Ghasa nak tutup tapi BE masih menari2 sayang pula maka aku biorkan ajelah blog nie hehehe

chow dulu

1 comment:

♥mamaTisyaThaqif♥ said...

happy besday sara.
aunty selalu stalk blog mama sara ni ;)
dekat insta sekali
sara dengan thaqif beza 3hari
thaqif pn xjalan2 lagi

jadi anak yang solehah ya <3

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site