Thursday, April 11, 2013

Berbengkel di Concorde Shah Alam

Minggu nie pack betul... isnin miting kt putrajaya gantikan bos. Selasa plak join blogger event kat The Garden hotel, Mid valley. Rabu sampai jumaat berbengkel di Concorde Hotel Shah Alam. Mujur buat bengkel kat sini dapatlah aku berulang alik ke rumah. Cer kalo buat luar daripada Selangor memang hazab la nk ulang alik hurmmmm. Yang pasal blogger event tu nanti ku story k. First time kot aku join event2 camtu... dapat ler pengalaman baru..best sangat3 :) Eh aku sekarang ada kat concorde nih atas katil tengah baring2... best..sejukkkk haha... update blog pakai ipad memangbtak feel weh!!! mana tah button space bar nih?? tak jumpa...huhu. Oh lantak ler... Tengah hari tadi aku balik umah kejap.. Bawa Esya ngan Sara g klinik. Dua2 demam... esya suhunya 38 darjah celsius adiknya 36 darjah celsius. Pastu anto diorang balik umah bsndan sambung bengkel sebelah petangnya.. kira jadi supermak lah arinie..lebih kurang.. malas nak susahkan suami yg keje di kl sana. Susah hati weh bila anak2 tak sihat nie maknya pulak ada tugas penting... harapnya anak2 cepat sembuh dan sihat seperti biasa lepas makan ubat nanti. Aku tak tido hotel malam kang balik umah ler lepas abes bengkel.. ingat nak cuti aje tapi bila nengok dorang dah sihat sikit tadi aku sambung la bengkel. Dalam hati hanya tuhan saja yang tau semoga Allah lindungi anak2 ku...

1 comment:

atty's said...

kty lama dah tak join event blogger..dah pencen kot. :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site